Belangrijk bericht voor bezoekersVanwege Pinksteren is het gemeentehuis gesloten op maandag 20 mei

Openbaar gemaakte informatie gemeente Koggenland (Woo)

Openbaar gemaakte informatie

Hier vindt u informatie die de gemeente Koggenland op basis van de Wet open overheid (Woo) openbaar heeft gemaakt. Specifieke (persoons-)gegevens zijn onleesbaar gemaakt, zoals in de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is vastgelegd. 

Zoeken

De informatie is door iedereen te bekijken. Zoekt u specifieke informatie? Selecteer dan een thema in het menu aan de rechterkant (desktop, laptop) of onderaan (smartphone). De thema's zijn onderverdeeld in drie vormen van openbaarmaking. Zie hieronder de uitleg per vorm. U kunt ook een zoekterm in de zoekbalk bovenin de pagina invoeren. 

Openbaarmaking naar aanleiding van een Woo-verzoek

Deze informatie wordt op deze website vermeld naar aanleiding van een Woo-verzoek (voorheen: Wob-verzoek). Iedereen kan een Woo-verzoek indienen. 

Actief openbaar gemaakte informatie

Gemeente Koggenland maakt informatie ook actief openbaar, zonder ingediend Woo-verzoek. Het gaat daarbij om in de Woo vastgelegde informatiecategorieën.

Pro-actief openbaar gemaakte informatie

Gemeente Koggenland wil haar inwoners proactief informeren en transparant communiceren over bedrijfsvoering en besluitvorming. Daarom maakt het college van B&W enkele dossiers (onderwerpen, projecten, trajecten) openbaar. Er is geen wettelijke verplichting tot openbaarmaking van deze dossiers.

Informatie opvragen

Mist u informatie? Wilt u ons een gerichte vraag stellen of een eenvoudig informatieverzoek indienen? Dat kan via het digitale contactformulier.

Contact met de gemeente

Heeft u uitgebreide informatie of stukken over een bepaald beleid of besluit nodig? De Wet open overheid (Woo) biedt de mogelijkheid informatie op te vragen bij de gemeente. U kunt dan een Woo-verzoek bij ons indienen.

DigiD linkZelf een Woo-verzoek indienen