Zoekt u, als ondernemer, de weg binnen de gemeente? Wilt u een bedrijf starten of uitbreiden? Of heeft u interesse om zich te vestigen binnen de gemeente Koggenland?

Neem dan contact op met onze relatiebeheerder ondernemers. Hij is het centrale aanspreekpunt voor u als ondernemer en is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen.

Wij willen ondernemers zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben we een ondernemersspreekuur. 

In één gesprek helderheid

Voor het spreekuur kunt u een afspraak maken. We plannen deze afspraak in op een moment dat het u schikt en nodigen u graag uit op het gemeentehuis. Stuurt u hiervoor een mail naar de relatiebeheerder ondernemers. Geef in uw mail zo duidelijk mogelijk aan waar u het gesprek over wilt laten gaan.

Wij zorgen er dan voor dat er een multidisciplinair team aanwezig is, dus bijvoorbeeld met medewerkers van Economische Zaken, Ruimtelijke Ordening, Milieu, Veiligheid, et cetera. U krijgt dan in één gesprek duidelijkheid of en hoe u uw plannen kunt realiseren. Dus niet van het beroemde kastje naar de muur, maar snel helderheid en duidelijkheid.

Contactpersoon

Met al uw vragen over ondernemen in Koggenland is Thierry Reus, relatiebeheerder ondernemers, uw aanspreekpunt bij de gemeente Koggenland. U kunt hem bereiken op telefoonnummer (0229) 54 83 67(externe link) of per e-mail t.reus@koggenland.nl(externe link).

Meer informatie