Koggennieuws

Koggennieuws verschijnt iedere twee weken op de achterzijde van de huis-aan-huis-krant De Kogge. Ieder huishouden in Koggenland ontvangt Koggennieuws in de brievenbus. In de krant vindt u relevante informatie van de gemeente en de officiële publicaties.

Heeft u een editie gemist, of wilt u nog eens een oudere editie teruglezen? Op deze overzichtspagina vindt u de artikelen die in de laatste 3 papieren edities van Koggennieuws zijn verschenen. 

Bent u op zoek naar oudere edities van het Koggennieuws? Er zijn 2 mogelijkheden:

  • U kunt gebruik maken van het Archiefweb. Dit is het archief van de website. U kunt op datum en trefwoord Koggennieuws zoeken en dan krijgt u de documenten te zien van die specifieke dag.
  • U kunt zoeken op de website van de uitgever van het Koggennieuws, Kogge. Kies voor het onderdeel Archief. Hier ziet u de edities.

Geen Koggennieuws ontvangen?

Heeft u geen Koggennieuws ontvangen of heeft u een andere melding betreft verspreiding?

Geef online uw klacht door bij De Kogge/Uitgeverij De Uitkomst.

NEE-NEE sticker en NEE-JA sticker

Heeft u een NEE-NEE sticker op uw brievenbus? Dan ontvangt u geen Koggennieuws. Wilt u toch Koggennieuws ontvangen? Vervang dan uw NEE-NEE sticker voor een NEE-JA sticker. Vraag de NEE-JA-sticker aan of haal deze op in het gemeentehuis.

Ophaalpunten

U vindt de ophaalpunten op de kaart. U typt uw postcode in en u krijgt het ophaalpunt dichtbij bij uw huisadres.