Logo van Koggenbuurtjes.nl.

Weet wat er leeft in de buurt

In onze dorpskernen gebeurt enorm veel. Inwoners en ondernemers organiseren activiteiten, bieden diensten en spullen aan en vragen elkaar om hulp. Ze vertellen elkaar mooie dorpsverhalen en kennen bijzondere dorpsgenoten. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar mensen gebruik van kunnen maken. Maar waar en hoe vind je dat allemaal terug?

Gratis netwerk

Om inwoners, verenigingen, gemeente en organisaties dichter bij elkaar te brengen, is er met steun van de gemeente Koggenland een digitaal dorpsplein opgezet: www.koggenbuurtjes.nl. Hier is alles op één plek zichtbaar en voor iedereen makkelijk vindbaar. Iedereen kan op Koggenbuurtjes berichten delen en reageren op de berichten van anderen. Zo kunnen mensen en organisaties elkaar makkelijker vinden. Er ontstaat meer betrokkenheid en buurten worden zo nóg fijnere plekken om te wonen. Koggenbuurtjes.nl is een gratis netwerk waaraan iedereen na aanmelding kan deelnemen.

In verbinding met buurtgenoten

Burgemeester Monique Bonsen: ‘Een fijne plek om te wonen, waar iedereen met elkaar betrokken is. Die verbinding met elkaar gun ik iedereen in zijn of haar eigen buurt. Met MijnBuurtje.nl zorgen we daarom, dat het nog makkelijker wordt om deel te nemen aan een sociaal netwerk in eigen buurt en dorp’.

Meld je aan bij de Koggenbuurtjes