Geplande wegwerkzaamheden in de gemeente Koggenland worden weergegeven op de externe website Melvin. Tik op de onderstaande knop 'Online overzicht wegwerkzaamheden' om een actueel overzicht te raadplegen. Naast geplande werkzaamheden worden omleidingsroutes weergegeven.

Online overzicht wegwerkzaamheden (externe website)(externe link)

Liander verzwaart het elektriciteitsnetwerk in Obdam

Vanaf maandag 26 oktober 2022 tot 1 maart 2023 worden er werkzaamheden uitgevoerd door Liander aan het elektriciteitsnetwerk in Obdam.

Wat gaat er precies gebeuren?

Werkzaamheden per straat en start per huisnummer
· Boterstraat 11 t/m 23
· Dokter Lohmanstraat 15 t/m 17
· Weerestraat 1 t/m 62
· Voetpad Langeland (Weerepark)
· Merel 16 t/m 2
· Reigerlaan 31 t/m 1
· Reigerlaan 2 t/m 4
· Kwikstaart
· Dokter Lohmanstraat 94 t/m 50
· Tulpenstraat 2 t/m 28

Wie voert het werk uit?

Stam & Co voert de werkzaamheden uit in opdracht van Liander.

Wat is de (verkeers)hinder?

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden er onder de inritten en parkeerplaatsen zogeheten mantelbuizen aangelegd. Tijdens de werkzaamheden kunt u uw woning gewoon bereiken. Dit geldt ook voor fietsers, hulpdiensten en overig bestemmingsverkeer. Houd er wel rekening mee dat trottoirs minder goed begaanbaar zijn dan normaal.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de kabelwerkzaamheden van Liander? Neem dan contact op met de uitvoerder of projectleider Martijn van Santen via martijn.van.santen@alliander.com of met de coördinator kabels en leidingen van de gemeente Koggenland, Cornelis van Winkel via email c.vanwinkel@koggenland.nl of telefoonnummer (0229) 54 83 04.