Het Koggenfonds van de gemeente Koggenland biedt inwoners die weinig geld hebben een extraatje in de dure decembermaand. Huishoudens die voldoen aan de gestelde voorwaarden komen in aanmerking voor een VVV-cadeaukaart van € 100 of € 200.

Huishoudens die een periodiek bijzondere bijstand van het Zorgteam ontvangen én voldoen aan de voorwaarden, krijgen automatisch een brief toegestuurd, waarin staat dat de VVV-kaart wordt toegekend. Hetzelfde geldt voor huishoudens die periodiek een uitkering van WerkSaam Westfriesland ontvangen en daarnaast voldoen aan de voorwaarden.

Aanvragen

Inwoners die van weinig geld moeten leven en die niet geregistreerd zijn bij het Zorgteam of WerkSaam Westfriesland kunnen het extraatje van het Koggenfonds aanvragen via het online aanvraagformulier. De aanvraag moet vóór 1 december 2023 zijn ingediend.

Voorwaarden

De voorwaarden en verdere informatie vindt u hier. Voor vragen is het Zorgteam bereikbaar via zorgteam@koggenland.nl of telefonisch via (0229) 54 83 70, op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.