Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze plezier hebben in wat ze doen en zich zelfverzekerd voelen. In de praktijk kan dat nog wel eens een uitdaging zijn. Wat kan je als ouder doen om je kind te helpen? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op maandag 25 september gratis te zien is in De Brink in Obdam.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van stichting Positief Coachen, bekend van de succesvolle tentoonstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’. De voorstelling geeft ouders handige tips en handvatten, die bijdragen aan de prestaties en het doorzettingsvermogen van hun kinderen. En, zo belooft de voorstelling: de tips kunnen zorgen voor ‘minder gedoe’.

De humoristische voorstelling is op maandag 25 september, van 19.30 tot 20.45 uur, te zien in De Brink in Obdam. De toegang is gratis – normaliter kosten kaartjes € 20. De voorstelling wordt aangeboden door Sportraad Koggenland. Kijk voor meer informatie, waaronder een trailer, op de site van 'Kom op nou jongens!'. Hier zijn ook de vrijkaartjes te bestellen.