Samen met de organisatie Winst uit je Woning organiseert de gemeente Koggenland een inkoopactie voor zonnepanelen, dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en warmtepompen. Hiermee wil de gemeente inwoners helpen met het verduurzamen van hun woning. Zo kunnen zij besparen op hun energierekening. De actie loopt tot en met 14 juli. 

Het uitzoeken van passende en voordelige energiebesparingsmaatregelen is een lastige klus die veel tijd kan kosten. Winst uit je Woning helpt hierbij. De organisatie zorgt voor de juiste kennis en begeleiding, van aanvraag tot uitvoer. De uitvoerende partijen zijn door Winst uit je Woning met elkaar vergeleken. Daarbij is rekening gehouden met de juiste prijs-kwaliteitverhouding én de specifieke mogelijkheden voor de betreffende woning. Zo weet de aanvrager zeker dat het werk gedaan wordt door een gecertificeerde partij. Daarnaast kan Winst uit je Woning ook informeren over subsidies en financiering. Dat bespaart veel tijd en uitzoekwerk. 

Online informatieavond 

Op dinsdag 28 mei om 19.30 uur organiseert Winst uit je Woning een online informatieavond voor de gemeente Koggenland. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.winstuitjewoning.nl/koggenland/inkoopactie . Voor vragen over de inkoopactie is de servicedesk van Winst uit je Woning bereikbaar via (023) 583 69 36 (tussen 8.30 en 17.30 uur) of info@winstuitjewoning.nl.