Op donderdagavond 21 maart organiseert de gemeente de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag in het gemeentehuis, met onder andere een banenmarkt. Werkzoekenden en andere geïnteresseerden kunnen die avond de diverse carrièremogelijkheden bij de gemeente verkennen. Het evenement is onderdeel van de regionale Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Dit is een open bedrijvenweek, waarbij mensen kennis kunnen maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord.

De avond begint om 17.30 uur, met een gastvrije ontvangst en een informeel diner om elkaar beter te leren kennen. Burgemeester Monique Bonsen deelt haar visie op de samenwerking tussen de gemeente, inwoners en ondernemers.

Na het diner en het woordje van de burgemeester kunnen de bezoekers kennismaken met de werkzaamheden en carrièremogelijkheden bij de verschillende afdelingen en teams binnen de gemeente. De presentatie ‘Hoe werkt een gemeente?’ geeft inzicht in de werking van de gemeente en laat zien hoe werknemers een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel, met de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen te delen.

Aanmelden
De Kom Binnen Bij Bedrijven Dag van de gemeente Koggenland vindt plaats op donderdag 21 maart, van 17.30 tot 20.30 uur, in het gemeentehuis in De Goorn. Bezoekers kunnen zich hier(externe link) aanmelden.