Pagina opties

Vacatures

Gemeente Koggenland is een aantrekkelijke woonge­meente gelegen in West–Friesland. Koggenland vormt een groene buffer tussen Hoorn en Heerhugowaard. Het gebied kenmerkt zich door zijn weidse landschap en kleine dorpskernen. De gemeente heeft ruim 22.000 inwoners.

De organi­satie bestaat uit de afdelingen Dienstverlening & Bestuur, Advies & Ondersteuning, Wonen & Ondernemen, Welzijn & Zorg en Financiën. Er werken ruim 190 mensen. De organisatie wil zich onderscheiden met ondernemende collega’s die kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan en kansen weten te benutten. Wij vinden het belangrijk te streven naar resultaten waar we trots op kunnen zijn.

Beste werkgever

Dat het leuk is om bij gemeente Koggenland te werken staat buiten kijf.  Wij zijn namelijk verkozen tot de beste werkgever 2021 in onze branche. Als blijk van waardering mochten wij het keurmerk World-class Workplace in ontvangst nemen.

Dit keurmerk is 100 procent gebaseerd op de feedback van medewerkers:

  • Wij luisteren naar medewerkers en maken gebruik van hun feedback om de organisatie continu te verbeteren.
  • We scoren hoog op bevlogenheid, medewerkers zijn vol passie met hun werk bezig.
  • Medewerkers ervaren vrijheid om hun werk zelf zo goed mogelijk in te richten.
  • Er is voldoende rolduidelijkheid.

Nu er veel thuisgewerkt wordt, zijn dit belangrijke voorwaarden voor succes. Als gemeente zijn we blij met deze titel, het motiveert ons om sterke punten te behouden en verbeterpunten verder aan te pakken. We willen dit vasthouden en zelfs nog beter worden. Dit gaan we gezamenlijk doen.

Openstaande vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je bij ons komen werken? Kijk voor een actueel overzicht van openstaande vacatures op onze pagina op werkeninnoordhollandnoord.nl.

Stage

Wil je bij ons stage lopen? Kijk eerst voor een actueel overzicht van openstaande stagevacatures op werkeninnoordhollandnoord.nl. Staat er geen stagevacature voor je tussen? Stuur dan een mail naar info@koggenland.nl met daarin je stageverzoek, CV en motivatie waarom je bij gemeente Koggenland stage wil lopen.