Pagina opties

Vacatures

De gemeente Koggenland is een aantrekkelijke woonge­meente gelegen in West–Friesland. Koggenland vormt een groene buffer tussen Hoorn en Heerhugowaard. Het gebied kenmerkt zich door zijn weidse landschap en kleine dorpskernen. De gemeente heeft ruim 22.000 inwoners.

De organi­satie bestaat uit de afdelingen Dienstverlening & Bestuur, Advies & Ondersteuning, Wonen & Ondernemen, Welzijn & Zorg en Financiën. Er werken ruim 160 mensen. De organisatie wil zich onderscheiden met ondernemende collega’s die kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel hebben staan en kansen weten te benutten. Wij vinden het belangrijk te streven naar resultaten waar we trots op kunnen zijn.

Openstaande vacatures

Bekijk onze vacatures via werkeninnoordhollandnoord.nl

Als de vacature u aanspreekt, ontvangen wij graag uw reactie. Voor meer vacatures bij de overheid in onze regio verwijzen wij je naar de website Werken in Noord-Holland Noord.

We ontvangen graag gerichte sollicitaties op vacatures. Open sollicitaties houden wij niet in portefeuille. Wij zijn wel altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s en afstudeerders.