Zorgteam Koggenland

Heeft u vragen over opvoeding, ouderenvoorzieningen, huishoudelijke hulp, mantelzorg, gezondheidszorg, vrijwilligerswerk, algemeen maatschappelijk werk, minimavoorzieningen, schuldhulpverlening enzovoorts? Neem dan contact op met het Zorgteam Koggenland.

Contact Zorgteam

Telefoonnummer: (0229) 54 83 70
E-mail: zorgteam@koggenland.nl

Aanmeldformulier Zorgteam Koggenland (pdf, 150.78 KB)

Folder Zorgteam

Na ontvangst van dit aanmeldformulier, maken wij met u een afspraak voor een gesprek. In dit gesprek trekken wij met u de conclusies en de vervolgstappen (wat moet als eerste worden opgepakt, wat kunt u zelf doen, uw omgeving of de gemeente).


Wat doet het Zorgteam?

De medewerkers van het Zorgteam denken met u mee en gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Het Zorgteam kijkt samen met u naar wat u wilt, wat u kunt en hoe u uw kwaliteiten in kunt zetten. Ook kijkt de medewerker van het Zorgteam samen met u of iemand uit uw omgeving u kan helpen. Zo nodig biedt het Zorgteam aanvullende hulp, zorg of ondersteuning met vrijwilligers en/of professionals, binnen en buiten het team.

Voor wie is het Zorgteam?

Soms lukt het niet om zaken zelf te regelen en heeft u ondersteuning of begeleiding nodig. U kunt dan bij het Zorgteam Koggenland terecht. U kunt hierbij denken aan vragen over fnanciën,  zelfstandig blijven wonen, opvoeding, opgroeien, dagbesteding, kortdurend verblijf of  ondersteuning bij moeilijke situaties in het leven. Ook als u iets wilt betekenen voor een ander, kunt u bij het Zorgteam terecht. U kunt zich opgeven als vrijwilliger of laten registreren als mantelzorger.

Wie zitten er in het Zorgteam?

Het Zorgteam bestaat uit verschillende hulpverleners en medewerkers van de gemeente Koggenland die samenwerken in één team, zodat u er met verschillende vragen terecht kunt. Hierbij werkt het Zorgteam ook nauw samen met andere partijen in uw buurt, waaronder zorgpartners, huisartsen en scholen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u hulp bij lichte tuinwerkzaamheden, klusjes in en om het huis, boodschappenservice of hulp bij vervoer? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Wijkcontactpersonen

Avenhorn / De Goorn

Anneke Koopmans, telefoonnummer (072) 50 222 54

Berkhout

Jack Sjerps, telefoonnummer (0229) 55 19 62

Hensbroek

Jolanda van der Gragt, telefoonnummer (0226) 45 14 64

Obdam

Cora Schreuder-Goedheijt Prosee, telefoonnummer (0226) 45 33 23

Scharwoude

Tine Hoeksma, telefoonnummer (0229) 85 11 80

Spierdijk

Trudy Boersma, telefoonnummer (0229) 55 19 70

Ursem

Olga Lemminga, telefoonnummer (072) 50 219 06

Zuidermeer

Serviceloket Zuidermeer
Dorpshuis, Zuidermeerweg 56A 1652 CV, Dinsdag 09:00 - 10:00 uur, telefoonnummer (0229) 56 11 11

Pagina opties