Pagina opties

Wegwerkzaamheden

 • Doorvaart brug achter Kerkebuurt 186 afgesloten

  Vanaf vrijdag 20 december 2019 is de recreatieve vaarroute achter Kerkebuurt 186 afgesloten, vanwege de slechte constructie van de brug daar. De gemeente is in overleg met het waterschap en de Provincie om de brug te verwijderen. Wanneer de route weer wordt opengesteld, is nog niet bekend.

 • Afsluiting Bonkelaar en Wieken in Avenhorn

  De gemeente Koggenland start 13 januari 2020 met groot onderhoud aan de Bonkelaar en de Wieken in Avenhorn. Het betreft een volledige herinrichting van beide wijken waarbij de volledige verharding van de weg en trottoirs wordt vervangen en de hemelwaterafvoer waar nodig wordt aangepast.

  Lees verder
 • Afzetting Dorpsstraat Obdam opgeheven

  Zondag 1 december heeft er een grote brand gewoed in het voormalige raadhuis Obdam. De brand heeft grote schade aan het gebouw veroorzaakt. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. De gemeente is samen met de verzekeraar van de eigenaar van het pand en andere partijen, zoals de Rijksdienst voor het cultureel erfgoed, in overleg geweest om zo spoedig mogelijk de situatie veilig te stellen.

  Lees verder
 • E-Fiber legt glasvezel aan

  E-Fiber is gestart met de aanleg van glasvezel in gemeente Koggenland.

  Lees verder
 • N243 Herinrichting

  De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (provinciale weg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit. Kijk voor meer informatie op www.infon243.nl.

 • Werkzaamheden door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

  Bekijk alle werkzaamheden van het HHNK in Koggenland via www.hhnk.nl.