Pagina opties

Wegwerkzaamheden

 • Onderhoud aan de Noorddijkerweg

  Van vrijdag 19 juni tot vrijdag 24 juli vervangt Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier het asfalt van de Noordijkerweg. De asfaltlaag wordt vervangen van nummer 21 tot en met nummer 81. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Heijmans. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt de weg gesloten voor het verkeer. Voor de bewoners van de Noorddijkerweg zijn de percelen bereikbaar.

  Lees verder
 • Nieuwe inlaat bij gemaal Westerkogge

  Van dinsdag 2 juni tot dinsdag 25 augustus realiseert de Alliantie Markermeerdijken een nieuwe inlaat bij het gemaal Westerkogge. Hiervoor zal een deel van de IJselmeerdijk, ter hoogte van het gemaal, volledig worden afgesloten.

  Lees verder
 • De Bonkelaar en Wieken in Avenhorn worden opnieuw ingericht

  De Bonkelaar en Wieken in Avenhorn worden opnieuw ingericht. De twee projecten worden in een aantal fases uitgevoerd. De werkzaamheden duren naar verwachting van 13 januari 2020 tot en met 17 juli 2020.

  Lees verder
 • Sloop en nieuwbouw 21 woningen Bosstraat Obdam

  Vanaf januari 2020 tot en met januari 2021 zal een gedeelte van de Bosstraat zijn afgesloten. Er worden 21 woningen gesloopt en weer nieuw gebouwd.

  Lees verder
 • Afsluiting Bonkelaar en Wieken in Avenhorn

  De gemeente Koggenland start 13 januari 2020 met groot onderhoud aan de Bonkelaar en de Wieken in Avenhorn. Het betreft een volledige herinrichting van beide wijken waarbij de volledige verharding van de weg en trottoirs wordt vervangen en de hemelwaterafvoer waar nodig wordt aangepast.

  Lees verder
 • E-Fiber legt glasvezel aan

  E-Fiber is gestart met de aanleg van glasvezel in gemeente Koggenland.

  Lees verder
 • N243 Herinrichting

  De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (provinciale weg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit. Kijk voor meer informatie op www.infon243.nl.

 • Werkzaamheden door Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

  Bekijk alle werkzaamheden van het HHNK in Koggenland via www.hhnk.nl.