De openbare ruimte in uw wijk, de Schepenwijk, wordt vernieuwd. De Schepenwijk bestaat uit de straten Boeier, Kloet, Praam en Vlet. De gemeente gaat in de wijk aan de slag met een grondige herinrichting. Groen, bestrating, speeltuinen, parkeren en verkeerssituaties worden aangepakt.

Luchtfoto van het gebied in Obdam

Inrichtingsplan

Er is nog geen ontwerp. Het eerste ontwerp wordt in november 2022 op deze projectpagina geplaatst.

Tekening van het plangebied:

De Schepenwijk bestaat uit de straten Boeier, Kloet, Praam en Vlet. Op bovenstaand kaartje wordt de wijk omringd door de blauwe sterrenlijn.

Uw mening en ideeën tellen

  Via een forum op deze website hebben wij inwoners gevraagd om mee te denken over verschillende onderwerpen zoals groen, parkeren, spelen, verkeerssituaties en wateroverlast. Dit forum is gesloten, reageren kon tot en met 16 september 2022. 

  Met uw reacties gaan we aan de slag. We maken een eerste schets die we op deze projectpagina in november zullen publiceren. Ook hier kunt u dan weer een reactie op geven. Daarna gaan we een definitieve schets maken.

  Bekijk de achtergelaten reacties  

  Meer informatie en contact

  Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Inge Dolfing via telefoonnummer (0229) 54 84 20 of via e-mail i.dolfing@koggenland.nl.

  Wilt u op de hoogte worden gehouden van wijzigingen op deze pagina?

  Schrijft u zich dan in op de nieuwsbrief en u ontvangt bericht als wij nieuwe informatie op deze projectpagina publiceren.

  Inschrijven om op de hoogte te blijven 

  Planning

  1. Momenteel bezig: September 2022

   Bewoners van de Schepenwijk ontvangen in de eerste week van september een brief waarin zij worden uitgenodigd om mee te denken en wensen kenbaar te maken.  De bewoners kunnen meedenken over verschillende onderwerpen, zoals groenvoorziening, parkeren, spelen, verkeerssituaties en wateroverlast. Daarnaast kunnen ze ook andere ideeën en wensen kenbaar maken bij de gemeente.

  2. Momenteel bezig: September tot en met december 2022

   Ontwerpen

  3. Nog te doen: Januari tot en met maart 2023

   Voorbereiding

  4. Nog te doen: April 2023

   Aanbesteding

  5. Nog te doen: 2023

   De werkzaamheden worden in 2023 uitgevoerd. Omwonenden ontvangen een brief met de planning.