Startersloket Westfriesland

Bent u woonachtig in de gemeente Koggenland en denkt u na over het starten van een eigen onderneming? Als gemeente helpen wij u graag op weg.

Via ons Startersloket kunt u zich optimaal voorbereiden op de start van een eigen onderneming. Het Startersloket biedt oriënterende en startende ondernemers een online platform met veel praktische informatie. Zoals een uitgebreid stappenplan, handige (reken)tools, kennisartikelen, blogs en ondernemersnieuws. Ook kunt u online trainingen volgen om meer te leren over het starten als ondernemer. Toch nog vragen? Neem dan per chat, mail of telefoon contact op met een ervaren ondernemersadviseurs van het Startersloket. Een goede start is het halve werk!

Meer weten? Ga naar Startersloket Wesfriesland(externe link)

Ondernemersplein Kamer van Koophandel

Ondernemersplein van de KvK(externe link)

Hier vindt u een overzicht van alle overheidsinformatie over ondernemen.

Ontwikkelingsbedrijf NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN(externe link)

Informatie over regionale ontwikkelingen vindt u bij het ontwikkelingsbedrijf NHN. Zij zijn de uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland.

Ondernemersloket Westfriesland

Ondernemersloket Westfriesland(externe link)

Hier vindt u actuele informatie over bedrijventerreinen, kaartmateriaal en aanbod op de verschillende bedrijventerrein in gemeente Koggenland.