Teamleden

 • Jos Smal
 • Renate Pomstra
 • Iko de Wilde

Contactpersoon gemeente

Stand van zaken

 1. Afgerond: April - mei 2024

  Het schoolplein is gerenoveerd.

 2. Afgerond: Maart 2023

  Subsidie verleend door provincie Noord-Holland

 3. Afgerond: Januari 2023

  Het Doe-team heeft het idee opgevat om de mogelijkheden voor de varende recreatie in Koggenland te vergroten. Daarvoor hebben zij verkennende gesprekken gevoerd met verschillende betrokken partijen, waaronder de gemeente. Zodra hierover nieuws is, leest u dit op deze pagina.

 4. Afgerond: Mei 2022

  Wethouder Rosalien van Dolder opende begin mei 2022 het nieuwe sport- en speelveld in Grosthuizen.

  Meer dan honderd mensen waren aanwezig om, samen met het doe-team Grosthuizen en de wethouder van gemeente Koggenland, het sport- en trapveld officieel te openen. Het doe-team had voor de opening groots uitgepakt. Zo was er een luchtkussen, een bootcamp Clinique en werd er gevoetbald en gevolleybald.

  Veel variatie in het aanbod

  Het doe-team heeft samen met gemeente Koggenland het trap- en sportveld ontwikkeld. Dit met de hulp van verschillende sponsoren. Het resultaat mag er zijn! Zo is er naast het oude trapveldje, een volleybalveld gecreëerd en zijn er diverse sport apparaten geplaatst. Te weten een ‘Gym Crossfit, Gym Rowfit en een Sportpoint Upper body Inclusive’. Tevens is er een Calisthenics toestel geplaatst voor oefeningen met het eigen lichaamsgewicht zoals push-ups of planking. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien en/of hoe ze werken? Je kunt ze ontdekken op het trap- en sportveld (tegenover Grosthuizen 101). Door de variatie in het aanbod is er iets voor elke leeftijd. Je bent van harte welkom! 

Wethouder Rosalien van Dolder (links) opent het nieuwe sport-en speelveld in Grosthuizen