Teamleden

 • Wim Zwagerman
 • Frans Molenaar
 • Arie Vlaar
 • Patrick van Kuijen

Gemeentelijke contactpersoon

Nvt

Stand van Zaken

 1. Afgerond: Maart 2019

  Er is een plan opgesteld met een mix van koop- en huurwoningen. Tijdens een inloopavond op 18 februari 2019 is dit plan gepresenteerd aan omwonenden en andere belangstellenden. De grondeigenaar beraadt zich over de gemaakte opmerkingen.

 2. Afgerond: Juli 2017

  De eerste keuze voor een woningbouwlocatie in Hensbroek is de kerklocatie aan de Burgemeester Kooimanweg. De Woonschakel(externe link) werkt op dit moment aan een woningbouw plan op de kerklocatie. De locatie zit nu in het reguliere woningbouwproces. De werkgroep is opgeheven.

 3. Afgerond: April 2017

  Het resultaat van de werkgroep is oplevering van een woningbouwlocatie in Hensbroek. Er vinden momenteel nog gesprekken voor een mogelijke woningbouwlocatie plaats. Zodra de nieuwe woningbouwlocatie in Hensbroek beschikbaar komt, gaat de locatie het reguliere woningbouwproces bij de gemeente in en wordt deze werkgroep opgeheven.

 4. Afgerond: Januari 2017

  Onderzoek naar locatie is nog gaande. Er is met grondeigenaren gesproken.

 5. Afgerond: November 2016

  De werkgroep is intussen tweemaal bijeen geweest. Onder de inwoners is een enquête uitgezet, die elf reacties heeft opgeleverd. Met de resultaten gaat de werkgroep haar onderzoek naar woningbouw Hensbroek vervolgen.

Plattegrond woningbouwlocatie Hensbroek
Afbeelding van de kerklocatie aan de Burgemeester Kooimanweg in Hensbroek (Juli 2017)
Afbeelding van de kerklocatie aan de Burgemeester Kooimanweg in Hensbroek (Juli 2017)