De Formulierenbrigade biedt inwoners van de gemeente Koggenland gratis hulp bij het indienen van hun belastingaangifte. Inwoners die moeite hebben met de aangifte kunnen in maart en april iedere woensdagmiddag terecht bij het belastingspreekuur in de bibliotheek in De Goorn. Daar zitten deskundige vrijwilligers klaar om te helpen.

Het belastingspreekuur is er voor alle inwoners van de gemeente, die bijvoorbeeld moeite hebben met (digitale) communicatie, de Nederlandse taal of het houden van overzicht. Het spreekuur is niet bedoeld voor ondernemers. Ondernemers kunnen terecht bij een financieel dienstverlener of de Belastingdienst.

Waar en wanneer?

Het belastingspreekuur is iedere woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek in De Goorn (Dwingel 3), in de periode van 1 maart tot en met 28 april. Inwoners die gebruik willen maken van het spreekuur kunnen langskomen zonder vooraf een afspraak te maken. Zij moeten zelf hun DigiD, BSN, bankrekeningnummer en andere benodigde gegevens meenemen naar het spreekuur. Op www.formulierenbrigadewf.nl(externe link) staat alle informatie.

 Vragen

Neem voor vragen contact op met VrijwilligersNH via telefoonnummer (0229) 57 64 16 of mail naar info@vrijwilligersnh.nl.