Teamleden

 • Annie Provoost
 • Greetje Busman
 • Joke Mans
 • Bea Otjes
 • I. Davidse
 • C. Bibo
 • Antoinette de Wilde-Dekker

Contactpersoon gemeente

Stand van zaken

 1. Afgerond: April 2020

  Een mooi resultaat van doe-team Dorpsverfraaiing Grosthuizen: de fleurige, bij-vriendelijke Grosthuizer berm die in bloei staat.

 2. Afgerond: Augustus 2019

  Tussen Oudendijk en Grosthuizen zijn een fraaie picknicktafel en een bord langs het Buutschooterpad geplaatst. Er is bewust voor deze plek gekozen, omdat de lezer zich dan geografisch optimaal herkent.
  Voor de lezer ligt Grosthuizen voor en Oudendijk achter haar/hem. Met een klein rood stipje is aangegeven waar de lezer zich bevindt.

 3. Afgerond: Mei 2019

  Het College van B&W stelt ongeveer € 2.700,- beschikbaar aan het initiatief van doe-team Dorpsverfraaiing Grosthuizen voor het opknappen van tien locaties in Grosthuizen met bloemmengsels langs de dorpsstraat in Grosthuizen.

  Daarnaast stelt het College van B&W € 5.600,- beschikbaar voor het plaatsen van een picknicktafel langs het Buutschooterpad én een afvalbak bij het begin van het Buutschooterpad.

  Een prachtig resultaat van doe-team Dorpsverfraaiing Grosthuizen. De inspanning en input van het doe-team zorgt er namelijk voor dat Grosthuizen er binnenkort nog mooier op wordt!

 4. Afgerond: Maart 2019

  De inwoners van Grosthuizen hebben behoefte aan een schoner, mooier en aantrekkelijker dorp voor hun inwoners, fietsers en wandelaars. Het doe-team wil de bermen graag aantrekkelijker en schoner maken; het dorpsbosje zonder berenklauwen bereikbaar maken en informatieborden plaatsen.

  Het doe-team gaat aan de slag met zelf vuil rapen, geeft aan welke stukken berm geschikt zijn voor het zaaien van bloemenzaad en wil helpen met het zaaien. De gemeente is nodig voor middelen, advies en realisatie.

Fleurige, bij-vriendelijke Grosthuizer berm, april 2020
De nieuwe picknicktafel en bord langs het Buutschooterpad, augustus 2019
Impressie bloemmengsel berm, maart 2019