Op 19 oktober 2023 vindt de 14e editie van de Westfriese Beursvloer plaats. Dan gaan non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland een uur lang actief handelen terwijl de beurzen gesloten blijven.

Veel non-profitorganisaties hebben vragen, waarvoor binnen de eigen organisatie de expertise, materialen of mankracht ontbreken. Bedrijven kunnen deze organisaties ondersteunen, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een nieuw logo, het regelen van een locatie voor een vrijwilligersevenement, of met juridisch advies. De organisatie levert vervolgens een mooie maatschappelijke tegenprestatie. Hier komt dus geen geld aan te pas. In de afgelopen dertien edities van de Westfriese Beursvloer zijn er zo’n 1700 matches gesloten.

Bent u deelnemer? Mailt u dan vooraf naar Marylo Verhagen om tijdens het evenement een Koggenlands deelnamepakket te ontvangen. Stuur uw mail naar m.verhagen@koggenland.nl

Meer informatie en aanmelden(externe link)

De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland en de Westfriese Uitdaging. Vrijwilligerspunt Westfriesland werkt onder meer in opdracht van de gemeente Koggenland.