Kom naar de opening van een digitaal dorpsplein voor en door inwoners, ondernemers, gemeente en organisaties van Koggenland!

In onze dorpskernen gebeurt enorm veel. Inwoners en ondernemers organiseren activiteiten, bieden diensten en spullen aan en vragen elkaar om hulp. Ze vertellen elkaar mooie dorpsverhalen en kennen bijzondere dorpsgenoten. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar mensen gebruik van kunnen maken. Maar waar en hoe vind je dat allemaal terug?

logo Koggenbuurtjes.nl

Digitaal dorpsplein

Om inwoners, verenigingen, gemeente en organisaties dichter bij elkaar te brengen, is er met steun van de gemeente Koggenland een digitaal dorpsplein opgezet: www.koggenbuurtjes.nl(externe link). Hier is alles op één plek zichtbaar en voor iedereen makkelijk vindbaar. Iedereen kan straks - na de lancering op 16 april - op Koggenbuurtjes berichten delen en reageren op de berichten van anderen. Zo kunnen mensen en organisaties elkaar makkelijker vinden. Er ontstaat meer betrokkenheid en buurten worden zo nóg fijnere plekken om te wonen. Koggenbuurtjes.nl is een gratis netwerk waaraan iedereen na aanmelding kan deelnemen.

Meer weten? Meedoen? Kom dan naar de lancering

Het platform www.koggenbuurtjes.nl wordt officieel gelanceerd op zondag 16 april, tijdens het Dagje bij de Boer Dag bij de André Hoeve in Spierdijk. Op die dag kun je je ter plekke aanmelden bij het platform en krijg je ook nog een leuke attentie mee. Na 16 april kun je je (gratis) aanmelden via www.koggenbuurtjes.nl(externe link).