Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kunt u als ouders doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’. U krijgt handige tips. Het is een heerlijke avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Deze voorstelling wordt u aangeboden door de Sportraad Koggenland.

Bekijk de trailer en bestel je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl(externe link)

Over de voorstelling

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe ouders kunnen bijdragen aan de prestaties van hun kind(eren), minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op maandag 25 september 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in de Koggenland te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).