Informatie over de wachtlijst

De leeftijd van uw kind is bepalend voor het moment waarop uw kind kan starten met zwemlessen in het Koggenbad

Op dit moment roepen wij kinderen op die in november-december (geboortejaar 2015) en januari (geboortejaar 2016) 5 jaar zijn geworden, alle kinderen die later 5 jaar zijn geworden roepen wij op in oktober 2021. Per keer roepen wij bijna 100 nieuwe kinderen op, er melden zich gemiddeld ongeveer 75-90 kinderen per afzwemperiode ( 2-3 mnd) aan hierdoor lopen wij langzaam in op de wachtlijst.

Extra info.

  • Uw kind staat mogelijk langer op de wachtlijst als u ons weinig keuze aan zwemtijden geeft.
  • Door de lange wachttijd gaan ouders "shoppen" en vinden in een ander zwembad een plekje maar melden zich vaak niet af, dit zijn soms wel 10-20 kinderen die niet komen opdagen bij de eerste zwemles. Wij kunnen daardoor weer aanvullen en zal de wachtlijst extra afnemen.
  • Inmiddels is het niet meer mogelijk om uw kind voor de 4 jarige zwemles aan te melden. We zitten echter nog wel met veel 4 jarige kinderen die op de wachtlijst staan en inmiddels 5 jaar zijn geworden. Deze kinderen plaatsen wij op de 45 minuten zwemles die ook oorspronkelijk voor de 4 jarige zwemles bedoeld was. Het kan daardoor gebeuren dat er kinderen worden opgeroepen die jonger zijn dan uw kind.

Tot slot

Het probleem van de lange wachtlijst is ontstaan door de Corona-sluitingen. Wij doen er veel aan om de wachtlijst terug te brengen, we zouden bijvoorbeeld het aantal kinderen in een zwemles kunnen verhogen, daar kiezen wij niet voor omdat juist persoonlijke aandacht voor ons veel waard is. Wel zijn er drie nieuwe zwemtijden gecreĆ«erd waardoor er weer 30 kinderen extra kunnen worden opgeroepen.

De wachtlijst is een ding, maar het Koggenbad is de moeite van het wachten waard.

Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws