Nieuws

Welkom op de website van Koggenbad, het binnenbad van gemeente Koggenland.

 • Protocol zwembaden

  Voor informatie over het landelijke protocol van de zwembaden kunt u deze link gebruiken Protocol Verantwoord Zwemmen

 • Op zondag is het Koggenbad tijdelijk gesloten!!

  De laatste aanscherpingen van de Coronaregels zorgen ervoor dat wij TIJDELIJK op zondag niet meer open zijn voor de oefentijd, familiezwemmen en het recreatiezwemmen in de middag. Wij willen op deze manier bijdragen aan het indammen van het virus en tevens zijn de regels zo beperkend dat wij onze waarden van een gezellig voor iedereen toegankelijk zwembad niet meer kunnen waarmaken.

  Zodra de beperkingen ons weer de ruimte geven om uit te stralen wat we willen zijn en de besmettingen teruglopen, gaan wij op de zondag weer open.

  Lees verder
 • Verdere Corona maatregelen

  De volgende Corona beperkingen zijn onlangs van kracht geworden

  Lees verder
 • Corona beperkingen zorgen voor een langere wachtlijst zwemles

  De de sluiting en vervolgens de beperkingen door de uitbraak van het Corona virus is de wachtlijst van de zwemlessen opgelopen. Wij hebben een wachtlijst die uitgaat van de leeftijd van uw kind. Heeft u uw kind opgegeven voor de 4 jarige zwemles is de wachttijd op dit moment ruim 8 maanden (leeftijd van uw kind is dus 4 jr en 8 mnd). Heeft u uw kind opgegeven voor de 5 jarige zwemles is de wachttijd ruim 6 maanden.

 • Overige doelgroepen en recreatiezwemmen gaan ook starten

  Recreatiezwemmen en banenzwemmen vanaf maandag 27 juli.

  Doelgroepen vanaf maandag 17 Augustus!!

  De overige groepen en lessen gaan ook allemaal weer starten, iedereen gaat weer op zijn "eigen" tijd zwemmen en met z'n eigen groep. Let op het flex-zwemmen op de donderdagmiddag is komen te vervallen en is nu woensdag van 12:45-13:30 uur en het Vitaal plus ( seniorengym) op de donderdagmiddag is verplaatst naar 13:30-14:15 uur

  Lees verder
 • Informatie voor abonnementhouders

  Vanaf 15 juni is het banen-zwemmen weer mogelijk, u heeft drie maanden geen gebruik kunnen maken van uw abonnement. Wij zullen de vervaldatum daarom aanpassen naar 1 januari 2021. U kunt dan weer een nieuw abonnement aanschaffen voor de periode tot 1 januari 2022.

 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven!

  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Koggenbad? Schrijf u dan eenvoudig in voor een van onze gratis nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox. 

  Lees verder
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws