Nieuws

Welkom op de website van Koggenbad, het binnenbad van gemeente Koggenland.

 • Vrijzwemmen in plaats van zwemles

  Tijdens de laatste week voor de zomervakantie, van zaterdag 14 juli tot en met vrijdag 20 juli, is er voor allle kinderen die bij ons op zwemles zitten, vrijzwemmen voor het hele gezin. Dit komt in de plaats van de zwemles

  Lees verder
 • Privacyverklaring Koggenbad (AVG)

  Zwembad Koggenbad is een onderdeel van de gemeente Koggenland. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens dan verwijzen wij u graag door naar de volgende link;

  Privacyverklaring

 • Zomervakantierooster

  Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie, van 21 juli tot en met 12 augustus is het Koggenbad wegens onderhoud gesloten. Van 13 augustus tot en met zondag 2 setember is er een aangepast vrijzwemrooster. Tijdens de zomervakantie gaan de zwemlessen niet door!

  Lees verder
 • Het Koggenbad gaat in april 2018 afzwemmen voor de nieuwe zwemdiploma's

  U heeft het wellicht al vanuit de media vernomen maar er komen nieuwe eisen voor de zwemdiploma's A B en C aan. Het Koggenbad en Buitenmeere hebben onlangs de licentie gehaald om voor deze nationale zwemdiploma's te mogen afzwemmen.

  Lees verder
 • Kijkdagen, diplomazwemdata en betalingsperiode zwemles

  Tijdens de kijkdagen kunnen de ouders van de zwemleskinderen de laatste 20 minuten de les bijwonen en indien nodig vragen stellen aan de zwemonderwijzer. U kunt kijken bij de lessen voor A-, B- en C-diploma, zwemvaardigheid en snorkelen. De data waarop wij diplomazwemmen staan in de PDF bijlage.

  Lees verder
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven!

  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Koggenbad? Schrijf u dan eenvoudig in voor een van onze gratis nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox. 

  Lees verder
 • RSS
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws