Zwemgroep voor kinderen met waterangst

Het komt regelmatig voor dat er kinderen op zwemles komen met waterangst. Niet leuk voor het  kind maar ook niet leuk voor de ouders.

Uw kind moet de tijd krijgen om zijn waterangst te overwinnen. Het enige wat we hieraan kunnen doen is uw kind laten ervaren dat het niet eng is. De zwemonderwijzer vraag aan u om extra te gaan zwemmen met uw kind. Daarvoor kunt u terecht op de oefentijd maar we hebben nu ook een groepje voor kinderen die hun waterangst moeten overwinnen. U mag dit zelfs samen met uw kind doen (moet niet).

U hoeft niet te wachten totdat uw kind op zwemles komt, u kunt met deze lessen starten zodra uw kind bij ons staat ingeschreven ( vanaf 4,5 jr). Vaak heeft u al gemerkt dat uw kind waterangst heeft en dan zijn deze lessen een uitstekende voorbereiding op de "echte" zwemlessen.

Wanneer?

Op maandagavond van 18:15-19:00 uur.

Tarieven

U betaalt de zwemlessen van uw kind per periode (2-3 maanden) vooruit. Als uw kind ziek is, zijn de eerste twee lessen voor uw eigen rekening. Het restant van het ziekteverzuim is voor onze rekening, u betaalt dan de volgende periode minder lessen. Het inhalen van lessen is niet mogelijk. Voor ander verzuim (vakantie) kent het Koggenbad geen vergoeding. Voor het tarief kunt u onderstaande link volgen en kijken bij zwemles 45 minuten.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier zwemlessen of via het invulstrookje bij het B- of C-diploma.

U kunt uw kind vanaf 4½ jaar inschrijven voor de zwemles. Daarna is er een wachtlijst die uitgaat van de leeftijd van uw kind.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over zwemles? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!

  • Lees voor
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Activiteiten > Zwemles