Vitaal plus

Zo'n 200 mensen doen iedere week mee het Vitaal plus zwemmen in Koggenbad. Ook u kunt iedere week genieten van een heerlijke watertemperatuur (30,5 graden) en de gevarieerde bewegingsvormen die wij u aanbieden.

Wij geven Vitaal plus in stadiep water. U hoeft dus niet te kunnen zwemmen. Ook met een handicap kunt u meedoen. Wij gaan iedere les met u mee het water in en kunnen u, indien nodig, helpen.

Contact met deelnemers

Bij Vitaal plus staat bewegen voorop, maar ook lekker kunnen kletsen met andere enthousiastelingen vinden wij zeer belangrijk. Daarom hebben wij de les ingedeeld in 30 minuten bewegen in het water, onder begeleiding van een zwemonderwijzer, en 15 minuten even wat voor u zelf doen. Tijdens deze 15 minuten kunt u ook gebruikmaken van ons bubbelbad (35 graden).

Een Vitaal plus groep bestaat uit ongeveer 25 personen waarbij u kunt kiezen uit verschillende dagen.

Tijden

Voor de volgende tijden kunt u inschrijven:

Dag Tijd 1 Tijd 2 Tijd 3
Dinsdag 12.00 -  12.45 13.30 - 14.15 uur
Donderdag 13.30 - 14.15 uur / /

Tarieven

Vitaal plus zwemmen betaalt u voor een periode van ongeveer vijf maanden vooruit. Als u een keer niet kan zwemmen (ziekte of vakantie) dan mag u de gemiste les(sen) inhalen.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier zwemactiviteiten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Seniorengym? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!

  • Lees voor
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Activiteiten > Doelgroepen