Aquasport

Aquasport is de verzamelnaam die wordt gegeven aan verschillende onderdelen zoals aqua-joggen, aqua-robics en hydro-fit. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold in de nieuwe kennis (oefeningen) in de bestaande aquasportlessen. Alle lessen worden ondersteund door muziek. Het tempo van de oefeningen wordt dus bepaald door het ritme van de muziek. Een aquasportles duurt 45 minuten. Tijdens de les wordt er constant op een hoog niveau gewerkt. Een vast onderdeel van iedere les zijn de buikspieroefeningen. Door de grote diversiteit aan oefeningen en de variatie in muziek en materiaalgebruik, is iedere les weer anders. Door het werken in water is er minder kans op blessures (geen schokbelasting). Water werkt masserend en bevordert de afvoer van afvalstoffen. De groepsgrootte is tussen de 20 en 25 personen.

Tijden

Op de volgende tijden kunt u inschrijven voor aquasport:

Dag Tijd 1 Tijd 2 Tijd 3
Maandag 12.45 - 13.30 uur 13.30 - 14.15 uur 14.15 - 15.00 uur
Dinsdag 18.30 - 19.15 uur 19.15 - 20.00 uur /
Woensdag 10:00-10:30 uur

Tarieven

De deelname van Aquasport betaalt u voor een periode van ongeveer vijf maanden vooruit. Als u ziek wordt of door een andere oorzaak niet kan zwemmen , kunt u de gemiste les(sen) inhalen. Wilt u dit in overleg met het zwembad plannen.

Bekijk de tarieven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier zwemactiviteiten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Aquasport? Neem dan contact op met Koggenbad via telefoonnummer (0229) 54 33 22 of stuur een mail naar zwembad@koggenland.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij de kassa of bij een van onze teamleden!

  • Lees voor
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Activiteiten > Doelgroepen