Nieuws

Toegang tot het zwembad is uitsluitend mogelijk op zondagen en als u van tevoren reserveert.

Klik hier om te reserveren via het online formulier.

 • Vanaf zondag 29 november zijn we ook op zondag weer open

  Het Koggenbad is tijdelijk op zondag gesloten geweest, We gaan vanaf zondag 29 november weer open, met wat aanpassingen.

  Lees verder
 • Protocol zwembaden

  Voor informatie over het landelijke protocol van de zwembaden kunt u deze link gebruiken Protocol Verantwoord Zwemmen

 • Corona beperkingen zorgen voor een langere wachtlijst zwemles

  De de sluiting en vervolgens de beperkingen door de uitbraak van het Corona virus is de wachtlijst van de zwemlessen opgelopen. Wij hebben een wachtlijst die uitgaat van de leeftijd van uw kind. Heeft u uw kind opgegeven voor de 4 jarige zwemles is de wachttijd op dit moment ruim 8 maanden (leeftijd van uw kind is dus 4 jr en 8 mnd). Heeft u uw kind opgegeven voor de 5 jarige zwemles is de wachttijd ruim 6 maanden.

 • Overige doelgroepen en recreatiezwemmen gaan ook starten

  Recreatiezwemmen en banenzwemmen vanaf maandag 27 juli.

  Doelgroepen vanaf maandag 17 Augustus!!

  De overige groepen en lessen gaan ook allemaal weer starten, iedereen gaat weer op zijn "eigen" tijd zwemmen en met z'n eigen groep. Let op het flex-zwemmen op de donderdagmiddag is komen te vervallen en is nu woensdag van 12:45-13:30 uur en het Vitaal plus ( seniorengym) op de donderdagmiddag is verplaatst naar 13:30-14:15 uur

  Lees verder
 • Informatie voor abonnementhouders

  Vanaf 15 juni is het banen-zwemmen weer mogelijk, u heeft drie maanden geen gebruik kunnen maken van uw abonnement. Wij zullen de vervaldatum daarom aanpassen naar 1 januari 2021. U kunt dan weer een nieuw abonnement aanschaffen voor de periode tot 1 januari 2022.

 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven!

  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Koggenbad? Schrijf u dan eenvoudig in voor een van onze gratis nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox. 

  Lees verder
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws