Nieuws

Nieuwsberichten actueel

Op zaterdag 9 juli is er afzwemmen voor zwemvaardigheid en snorkelen er is dan geen vrij-zwemmen in de middag.

Vanaf vrijdag 25 maart is het Discozwemmen weer terug.

Vanaf zaterdag 16 juli tot en met zondag 7 augustus is het Koggenbad gesloten in verband met onderhoud. Vanaf maandag 8 augustus zijn we weer open met een aangepast zomerrooster

 • Diplomazwemmen ABC

  In de week van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli is er afzwemmen voor het A-B en C diploma

  Lees verder
 • Activiteitenrooster zomervakantie

  Beste zwemmer

  Vorig jaar hebben we een start gemaakt met diverse zomeractiviteiten. Dit vonden wij een succes en gezien de belangstelling, was er ook behoefte aan. Daarom gaan we deze zomer wederom diverse zwemactiviteiten aanbieden. Om personeeltechnische reden en vanwege onderhoud zijn we de eerste drie weken gesloten. We starten op maandag 8 augustus.

  Lees verder
 • Vrij-zwemmen in plaats van zwemles

  Vanaf zaterdag 9 juli tot en met vrijdag 15 juli is er voor alle zwemleskinderen vrij-zwemmen. Je mag dan op je eigen lesdag samen met je vader, moeder, broertjes en zusjes bij ons komen vrij-zwemmen.

  Lees verder
 • We gaan weer Discozwemmen !!

  Door de Coronabeperkingen hebben we twee jaar lang geen Discozwemmen kunnen organiseren, maar vanaf vrijdag 25 maart gaan we dit weer doen!! Blijf niet achter je computer zitten maar kom gezellig zwemmen, dansen en ontmoeten.

  Lees verder
 • Nu direct starten met Puppy/survivalzwemmen

  Doordat er weer veel kinderen doorstromen naar de reguliere zwemles is er weer plek om direct met Puppy-survivalzwemmen te starten!!

  Lees verder
 • Direct starten met Trimzwemmen

  Trimzwemmen is allereerst leuk om te doen, je werkt met maximaal 15 zwemmers in ons lekkere warme zwembad aan je conditie. We bieden iedere week een andere werkvorm aan. Daarbij is zwemmen een sport die je kan doen zonder blessures op te lopen, de weerstand van het water is zacht en daarbij is er de opwaardse druk van het water.

  lees verder

  Lees verder
 • Geen vrijzwemmen in verband met diplomazwemmen

  Op de volgende dagen is er geen vrijzwemmen!

  Lees verder
 • Nieuw Baby-zwemmen onder begeleiding

  Wij starten vanaf 24 augustus op dinsdagochtend van 11:30-12:00 uur een nieuwe activiteit "Baby-zwemmen onder begeleiding"

  Lees verder
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws