Nieuws

Welkom op de website van Koggenbad, het binnenbad van gemeente Koggenland.

 • Direct starten met Puppy/survivalzwemmen

  Doordat er weer veel kinderen doorstromen naar de reguliere zwemlessen is er weer plaats om direct ,of na de zomervakantie, te starten met Puppy/survivalzwemmen.

  Lees verder
 • Doorgaan met zwemles tijdens de zomervakantie in Buitenmeere

  Omdat het Koggenbad en Buitenmeere samenwerken is het ook dit jaar mogelijk om door te gaan met de zwemles in Buitenmeere. We hebben dit jaar gekozen voor een cursus van 12 weken, 3 maal per week  zwemmen. De zwemlessen zijn uitstekend te combineren met de lessen in het Koggenbad.

  Lees verder
 • Zomervakantierooster

  Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie, van 13 juli tot en met 4 augustus is het Koggenbad wegens onderhoud gesloten. Van 5 augustus tot en met zondag 25 augustus is er een aangepast vrijzwemrooster. Tijdens de zomervakantie gaan de zwemlessen niet door!.

  Wilt u blijven zwemmen dan is ons Buitenbad Buitenmeere in Obdam wellicht een mooi alternatief?

  Openstellingsrooster Buitenmeere

  Lees verder
 • Kijkdagen, diplomazwemdata en betalingsperiode zwemles

  Tijdens de kijkdagen kunnen de ouders van de zwemleskinderen de laatste 20 minuten de les bijwonen en indien nodig vragen stellen aan de zwemonderwijzer. U kunt kijken bij de lessen voor A-, B- en C-diploma, zwemvaardigheid en snorkelen. De data waarop wij diplomazwemmen staan in de PDF bijlage.

  Lees verder
 • Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven!

  Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Koggenbad? Schrijf u dan eenvoudig in voor een van onze gratis nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox. 

  Lees verder
Sluiten
Tips of opmerkingen over deze pagina?  
Zwembad Koggenbad

kruimelspoor

U bent hier > Home > Nieuws