Pagina opties

Voucher

Op deze pagina vindt u meer informatie over het gebruik van de horecavoucher (waardebon). Deze voucher is tot en met 31 december 2021 te besteden bij de restaurants of eetgelegenheden die meedoen aan deze actie. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling hebt u per post één of meerdere vouchers ontvangen. De voucher heeft een waarde van € 20,- of € 30,-. 

Spelregels gebruik horecavoucher

  • Deze horecavoucher is persoonlijk en kan alleen door de ontvanger worden gebruikt
  • Deze horecavoucher is niet inwisselbaar voor contanten en moet in één keer besteed worden
  • U ontvangt geen wisselgeld retour als u minder besteedt dan het bedrag wat op de horecavoucher staat
  • De horecavoucher is geldig tot en met 31 december 2021
  • De horecavoucher is alleen te besteden bij de deelnemende horecazaken
  • U neemt de horecavoucher mee naar de horecazaak en gebruikt het als betaalmiddel

Voor de laatste informatie over de coronamaatregelen over de horeca verwijzen wij u naar Rijksoverheid.nl

Deelnemende horecazaken

Kijkt u op de website van de horecazaak voor adresgegevens en openingstijden. U bent hier van harte welkom voor een speciaal voor u samengesteld menu of arrangement. Deze informatie vindt u op de website van de horecazaak. Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met de horecazaak van uw keuze. 

Avenhorn

Berkhout

De Goorn

Grosthuizen

Hensbroek

Obdam

Oudendijk

Scharwoude

Spierdijk

Ursem


Waarom deze horecavoucher

Deze horecavoucher is een extraatje voor inwoners die een laag inkomen hebben of weinig geld. Op deze manier wil de gemeente iets doen voor deze inwoners. Ook ondersteunt de gemeente de lokale horeca met deze actie. Deze horecavoucher is uitgedeeld onder de inwoners die daarvoor in aanmerking komen. De horecavoucher is persoonlijk en op geen andere manier verkrijgbaar of te koop via gemeente of deelnemende horecazaak.

Meer informatie

Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met Dieuw Schuijtemaker. Bel (0229) 54 83 79 of mail d.schuijtemaker@koggenland.nl.

Bent u ondernemer en wilt u meer weten over deze actie? Neemt u dan contact op met Rosanne Groot. Bel (0229) 54 84 76 of mail r.groot@koggenland.nl