Pagina opties

Trouwambtenaren

De trouwambtenaren van gemeente Koggenland op een rij!

 • Anne-Mieke Beek

  Als je besluit te trouwen, breekt er een bijzondere tijd aan. Je gaat nadenken en fantaseren over hoe de ‘mooiste dag van je leven’ moet verlopen. Jullie huwelijksdag is júllie dag, dus jullie wensen staan centraal!

  Lees verder
 • Bram Laan

  Als een traditioneel ingestelde romanticus of romantisch ingestelde traditie-cus (zo u wilt) was het voorbestemd dat ik ooit het ambt van Babs zou uitoefenen. Ik hoefde dan ook geen twee keer na te denken toen de vacature verscheen.

  Lees verder
 • Carla Swart

  Carla Swart

  Huwelijken voltrekken is mijn grootste hobby! Op losse wijze probeer ik deze serieuze en officiële gebeurtenis voor een bruidspaar én de gasten plezierig en speciaal te maken. Ruimte voor een lach en een traan. Rekening houdend met eventuele gevoeligheden.

  Lees verder
 • Corrie van Leijen-Spaansen

  Al vele jaren ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS). Hoe bijzonder is dat? Heel bijzonder! Iedere keer als ik een gesprek heb met het aanstaande bruidspaar over die grote dag en ik me realiseer dat ik daar onderdeel van mag zijn!

  Lees verder
 • Eva van der Voorde

  Trouwambtenaar zijn is iets wat ik heel graag doe. Ik vind het een eer en een uitdaging om op dat belangrijke moment in jullie leven iets speciaals voor jullie te betekenen.

  Lees verder
 • Femke Laan-Ursem

  Ik ben de jongste trouwambtenaar van Gemeente Koggenland, maar sinds 2014 alweer heel wat huwelijken gesloten. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen ontroerende, grappige en bijzondere verhaal.

  Lees verder
 • Mieke Veerman

  Als trouwambtenaar van de gemeente Koggenland ontmoet ik natuurlijk veel verliefde stelletjes, allemaal met hun eigen verhaal. En elk verhaal is uniek, dus is de toespraak die ik als trouwambtenaar samen met en voor jullie maak, altijd heel persoonlijk.

  Lees verder