Pagina opties

Trouwambtenaren

De trouwambtenaren van gemeente Koggenland op een rij!

 • Bram Laan

  trouwambtenaar Bram Laan

  Als een traditioneel ingestelde romanticus of romantisch ingestelde traditie-cus (zo u wilt) was het voorbestemd dat ik ooit het ambt van Babs zou uitoefenen. Ik hoefde dan ook geen twee keer na te denken toen de vacature verscheen.

  Lees verder
 • Carla Swart

  Hoi toekomstig bruidspaar!

  Mijn naam is Carla en ik heb naast mijn baan de mooiste hobby: namelijk trouwambtenaar zijn. Voor mij een waar voorrecht om jullie huwelijk te mogen voltrekken op een losse en informele wijze, waarbij ik niets afdoe aan de plechtigheid van het moment.

  Lees verder
 • Corrie van Leijen-Spaansen

  Al vele jaren ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS). Hoe bijzonder is dat? Heel bijzonder! Iedere keer als ik een gesprek heb met het aanstaande bruidspaar over die grote dag en ik me realiseer dat ik daar onderdeel van mag zijn!

  Lees verder
 • Dieuw Schuijtemaker

  trouwambtenaar Dieuw Schuijtemaker

  Ieder bruidspaar heeft zijn eigen verhaal.

  Om dat verhaal te horen, kom ik graag bij jullie op bezoek. We bespreken jullie wensen en ik luister naar jullie verhaal. Dan ga ik aan de slag om het officiële gedeelte zo persoonlijk en ontspannen mogelijk te maken.

 • Eva van der Voorde

  Trouwambtenaar zijn is iets wat ik heel graag doe. Ik vind het een eer en een uitdaging om op dat belangrijke moment in jullie leven iets speciaals voor jullie te betekenen.

  Lees verder
 • Evelien de Jager

  Foto Evelien de Jager

  Ja! Dat zeggen jullie straks tegen elkaar. En ik zeg ja tegen jullie. Tegen het verhaal van jullie liefde en jullie keuze voor elkaar. Samen met jullie als aanstaand bruidspaar geef ik vorm aan de ceremonie van jullie leven. Lichtheid en humor voeren daarin voor mij de boventoon. Met een lach èn een traan voorzie ik jullie trouwdag van een gouden rand. Samen met familie, vrienden en allen die getuigen mogen zijn, vieren we dit unieke moment in jullie leven. Dus: Ja! Ik ben nieuwsgierig naar jullie. Hopelijk tot gauw!

 • Femke Laan-Ursem

  Ik ben de jongste trouwambtenaar van Gemeente Koggenland, maar sinds 2014 alweer heel wat huwelijken gesloten. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen ontroerende, grappige en bijzondere verhaal.

  Lees verder
 • Rick Nooij

  ‘Trouwen is toch niet meer van deze tijd?’ Dat hoor ik wel eens mensen zeggen. Maar dat is natuurlijk klinkklare onzin. Want elkaar de liefde verklaren door elkaar het ja-woord te geven, is juist van deze tijd.

  Lees verder