Pagina opties

Puber in huis

De gemeente Koggenland slaat de handen ineen met Marina van der Wal, dé puberexpert van Nederland. Bekend van tv programma’s Koffietijd, RTL Late Night, maar ook van haar boek ‘Het Enige Echte Puberopvoedboek'. 'Koggenlandse puberouders' konden een lezing van Marina bij te wonen én kunnen nu meedoen aan DopApril.

DopApril

Natuurlijk ben je altijd bezig met het positief opvoeden van je kind(eren)! Soms is het echter lastig om het positieve te blijven zien. Terwijl je dat wel heel graag wilt. De opvoedchallenge ‘DopApril’ ondersteunt je in het ontwikkelen van dát wat iedere ouder wenst: een positieve sfeer in huis, meer gezelligheid en vooral: meer contact met elkaar. Een maand lang –in april- ontvang je elke dag een mailtje met een klein huiswerkopdrachtje. Het huiswerk is duidelijk, praktisch en je hebt binnen een paar weken het eerste resultaat.

Deelnemen

Deelnemen kost normaliter € 29,97. Dit bedrag wil gemeente Koggenland voor je bekostigen. Opgeven kan tot uiterlijk 31 maart door een mail te sturen naar dopapril@koggenland.nl. Vervolgens ontvang je van ons een toegangscode.