Pagina opties

Leerlingenvervoer tijdens de lockdown

Team Doelgroepenvervoer in Hoorn regelt het aangepast taxibus vervoer voor gemeente Koggenland. Opvang van uw kind op school tijdens de lockdown kunt u overleggen met de school van uw kind, indien u als beide ouders een vitale functie uitoefent of uw kind kwetsbaar is.

Afdeling Doelgroepenvervoer accepteert alleen aanvragen vanuit de scholen. U kunt uw verzoek niet rechtstreeks met team Doelgroepenvervoer afstemmen. De betreffende school neemt dan contact op met team Doelgroepenvervoer m.b.t. de vervoersdagen en -tijden van uw kind. Dit geldt alleen voor vervoer naar en van school, dus niet voor de reguliere kinderopvang.

Het vervoer van uw kind kan dan binnen 48 uur (2 werkdagen) geregeld worden (met ingangsdatum na de kerstvakantie), dus niet voor de volgende dag. Voor andere vragen staat Team Doelgroepenvervoer u graag te woord.

Voor nadere informatie over corona en leerlingenvervoer tijdens de lockdown verwijzen wij u naar de website van afdeling Doelgroepenvervoer in Hoorn: https://www.doelgroepenvervoerwestfriesland.nl/

Doelgroepenvervoer:

  • Werkdagen: maandag t/m vrijdag
  • Telefonisch bereikbaar van 8:30 - 16:30 op 0229-252200
  • Bereikbaar via e-mail van 8:00 - 17:00 op doelgroepenvervoerwf@hoorn.nl