Pagina opties

Kavels te koop in Ursem - De Tuinen

Plan De Tuinen Ursem inrichting openbare ruimteHet nieuwbouwplan De Tuinen in Ursem komt tussen Hoek Hoveniers en de Gabrielstraat. De eerste fase is gerealiseerd rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet.

Conceptvoorstel deel 2 nieuwbouwproject De Tuinen

Na een verkavelingsstudie is een conceptvoorstel opgesteld voor het tweede deel van het nieuwbouwproject De Tuinen in Ursem. Het conceptvoorstel kunt u downloaden via deze link. Let op, aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

Op dit moment schrijven wij aan het bestemmingsplan van deel 2 van De Tuinen. 
In januari 2022 willen wij een informatieavond organiseren waarin we het voorontwerp bestemmingsplan en de stedenbouwkundige opzet aan u voorleggen. Over deze zaken willen wij graag uw mening horen zodat we bij het definitief maken van het bestemmingsplan rekening kunnen houden met uw input. 

Na de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan kunnen we starten met de voorbereidingen voor de verkoop en de bouw van de eerste fase. We streven ernaar om eind 2022, of zoveel eerder als mogelijk, te starten met de verkoop.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Paulien Mol |(Medewerker Programma's & Projecten) via telefoonnummer (0229) 54 84 59 of mail naar p.mol@koggenland.nl.