Pagina opties

Kavels te koop in Ursem - De Tuinen

Plan De Tuinen Ursem inrichting openbare ruimteHet nieuwbouwplan De Tuinen komt tussen Hoek Hoveniers en de Gabrielstraat. De eerste fase is gerealiseerd rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet.

Concept-voorstel deel 2 nieuwbouwproject De Tuinen

Na een verkavelingsstudie is een concept-voorstel opgesteld voor het tweede deel van het nieuwbouwproject De Tuinen in Ursem Het conceptvoorstel kunt u downloaden via deze link. Let wel, aan dit document kunnen geen rechten ontleend worden.

Na de zomer wordt er een informatieavond georganiseerd voor de omwonenden en andere geïnteresseerden. Tijdens deze avond willen we informatie brengen maar ook ophalen zodat de verkaveling daarna, wellicht geoptimaliseerd, kan worden vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders. Vervolgens wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart en zonder bezwaar verwachten we na de zomer van 2022 te kunnen starten met de verkoop van de eerste fase. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Paulien Mol |(Medewerker Programma's & Projecten) via telefoonnummer (0229) 54 84 59 of mail naar p.mol@koggenland.nl.