Pagina opties

Kavels te koop in De Goorn - Buitenplaats De Burgh fase 1

Gemeente Koggenland biedt u vrije kavels te koop aan in Buitenplaats De Burgh in De Goorn.

Ruimte centraal

Buitenplaats de Burgh ligt in de hoek van de Zuid-Spierdijkerweg en De Burg in De Goorn. In deze wijk staat ruimte centraal. De samenstelling van groen en water met aan twee zijden weilanden en water biedt recreatieve ruimte aan jong en oud. Een unieke kans om in de ‘Buitenplaats’ van Koggenland te wonen.

Wees er snel bij: nog slechts enkele kavels beschikbaar!

In het plan kun je terecht met diverse woonwensen. Naast projectmatige woningen in verschillende categorieën bieden we ook vrije kavels aan. Van de 13 vrije kavels zijn er nog slechts enkele beschikbaar, dus wees er snel bij! Bekijk het overzicht van vrije kavels. U kunt ook uw droomkavel in optie nemen, zelfs wanneer deze volgens het overzicht van vrije kavels al in optie is. 

De oppervlakte, de zonligging en de prijzen van de kavels variëren. De kleinste kavel is 480 m2 en de grootste 1020 m2. Prijzen variëren van € 114.900,- tot € 306.000,- exclusief btw. Bekijk de kavelprijzen.

Interesse?

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een kavel? Neem dan contact op met Paulien Mol via telefoonnummer (0229) 54 84 59 of mail naar p.mol@koggenland.nl.

U kunt ook onderstaande informatie bekijken.