Pagina opties

De Goorn - Buitenplaats De Burgh

RuiImpressie Nieuwbouwproject Buitenplaats - De Goornmte staat centraal in deze wijk. Groen en water biedt volop recreatieve mogelijkheden. Een unieke kans om in ‘de buitenplaats’ van Koggenland te wonen.

Laatste fase: verkoop najaar 2020

De laatste fase van het nieuwbouwplan - fase 3c - biedt voor elk wat wils: rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. In deze fase zijn geen vrije kavels opgenomen. De verkoop start naar verwachting in het najaar van 2020.

Blijf op de hoogte


Geïnteresseerd in de laatste fase van nieuwbouwplan Buitenplaats De Burg? Schrijf u dan in als woningzoekende via deze link. U ontvangt dan automatisch een aankondiging van de eerstvolgende informatieavond. De voortgang van het plan volgt u ook via www.woneninbuitenplaats.nl.

Vrije kavels


Alle vrije kavels in het nieuwbouwplan zijn verkocht of in optie. Wilt u op de reservelijst komen voor het geval er kavels terug worden gegeven? Stuur dan een bericht naar Paulien Mol (Medewerker Programma's & Projecten) via p.mol@koggenland.nl.

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met Paulien Mol (Medewerker Programma's & Projecten) via telefoonnummer (0229) 54 84 59 of p.mol@koggenland.nl.