Pagina opties

De Goorn - Buitenplaats De Burgh

Gemeente Koggenland biedt u vrije kavels te koop aan in Buitenplaats De Burgh in De Goorn.

Ruimte centraal

Buitenplaats de Burgh ligt in de hoek van de Zuid-Spierdijkerweg en De Burg in De Goorn. In deze wijk staat ruimte centraal. De samenstelling van groen en water met aan twee zijden weilanden en water biedt recreatieve ruimte aan jong en oud. Een unieke kans om in de ‘Buitenplaats’ van Koggenland te wonen.

Wees er snel bij: nog slechts enkele kavels beschikbaar!

In het plan kun je terecht met diverse woonwensen. Naast projectmatige woningen bieden we ook vrije kavels aan. Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Interesse?

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een kavel? Neem dan contact op met Paulien Mol via telefoonnummer (0229) 54 84 59 of mail naar p.mol@koggenland.nl.

Fase 1

Bekijk hier informatie over fase 1, zoals kavelprijzen, maatvoeringen, tekeningen, het programma van eisen en het inschrijfformulier.

link naar Fase 1

Fase 3a

Bekijk hier informatie over fase 3a, zoals kavelprijzen, maatvoeringen, tekeningen, het programma van eisen en het inschrijfformulier.

link naar Fase 3a

Fase 3b

Bekijk hier informatie over fase 3b, zoals kavelprijzen, maatvoeringen, tekeningen, het programma van eisen en het inschrijfformulier.

link naar Fase 3b