De gemeente Koggenland is bezig met de herontwikkeling van de vrijkomende locatie van de Jozefschool aan de Dwingel in De Goorn. Momenteel wordt er gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Op 27 september organiseert de gemeente een inloopavond om het plan toe te lichten.

In het stedenbouwkundig plan is een gebouw opgenomen met meerdere functies: Op de begane grond een HOED (huisartsen onder één dak) met aanverwante zorg en een kinderdagverblijf. Op de eerste en een deel van de tweede verdieping zijn appartementen gevestigd. In een later stadium wordt bepaald of het koop- of huurappartementen betreft en wat de mogelijke prijzen zijn.

Informatieavond


De informatieavond vindt plaats op 27 september, van 19.00 tot 20.30 uur in het gemeentehuis in De Goorn. Tijdens deze avond worden de aanwezigen geïnformeerd over het stedenbouwkundig plan en over de planning van de sloop van het bestaande pand. Er worden panelen opgesteld met onder andere schetsen van het gebouw, de parkeerfaciliteiten, de verkeerssituatie en de globale inrichting van de openbare ruimte. De stedenbouwkundige en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en suggesties van belangstellenden te bespreken.

Website


Na de inloopavond wordt de informatie over het plan op de website van de gemeente geplaatst. Belangstellenden en belanghebbenden kunnen tot en met 11 oktober vragen stellen en suggesties doen via www.koggenland.nl.