Pagina opties

E-Fiber legt glasvezel aan (20-03-2019)

E-Fiber legt glasvezel aan in gemeente Koggenland.

Wat gaat er precies gebeuren?

In heel Koggenland wordt glasvezel aangelegd. Het werk is gestart in Obdam. Wilt u weten wat de planning van de werkzaamheden is? Kijk dan op www.iedereenglasvezel.nl/koggenland.

Wie voert het werk uit?

E-Fiber is opdrachtgever van dit werk. NKM is het uitvoerende bedrijf. Gemeente Koggenland is toezichthouder op de werkzaamheden.

Wat is de (verkeers)hinder?

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, wordt op veel plaatsen graafwerk verricht. Hierdoor worden er tijdelijk trottoirs en wegen afgezet. Om de veiligheid en verkeersdoorstroming te waarborgen, wordt elke situatie apart beoordeeld en tot uitvoer gebracht. Stremmingen worden zoveel mogelijk vermeden en kunnen niet altijd van tevoren worden gepubliceerd.

Wanneer bel ik E-Fiber?

Voor algemene informatie over het project kunt u contact opnemen met E-Fiber via e-fiber@nkm.nl of 088-1818228.

Wanneer bel ik met de uitvoerder?

Voor vragen over de uitvoering op particuliere grond, de planning en klachten over de uitvoering/oplevering kunt u contact opnemen met uitvoerder Sven Bergman via telefoonnummer (088) 18 18 240 of sven.bergman@nkm.nl.

Wanneer bel ik met de gemeentelijk toezichthouder?

Voor vragen over de aanleg van het glasvezelnetwerk in de openbare ruimte kunt u opnemen met de gemeentelijk toezichthouder Cornelis van Winkel  via telefoonnummer (0229) 54 83 04 of mail naar c.vanwinkel@koggenland.nl .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het project? Bekijk dan de projectpagina van E-Fiber. U leest daar meer over de vorderingen, nieuws en planning.