Vernieuwde vlonder aan de Overdorpstraat De Goorn (10-08-2018)

Twee buurtbewoners die met anderen de klus geklaard hebben.

Buurtbewoners van de Overdorpstraat in De Goorn hebben er een mooie plek aan het water bij. Een aantal  van hen heeft de handen uit de mouwen gestoken en in korte tijd een nieuwe vlonder aangelegd. 

De nieuwe grote vlonder is gemaakt van kunststof; een duurzaam en onderhoudsarm materiaal. Het is een mooie plek om te vissen en te spelen.

Vernieuwing én verbetering

Het oude terras was gemaakt van tegels en jaren geleden ook op verzoek van bewoners door de gemeente aangelegd. Dit terras was echter aan vervanging toe en kon beter toegankelijk gemaakt worden. Bewoners hebben zelf het initiatief genomen en direct de kans benut om de toegankelijkheid voor rolstoelen en rollators te verbeteren.

Jong en oud geniet

De vlonder, die ligt aan het einde van de straat tussen nummer 88 en 90, is vergroot  en toegankelijker gemaakt. In deze vakantieperiode hebben al veel kinderen gebruik gemaakt van de vlonder.De buurt mag trots zijn op dit mooie resultaat!

Zelf aan de slag?

Ziet u een kans om de leefbaarheid in uw wijk of dorp te vergroten? Wilt u initiatief nemen om dit te realiseren  in samenwerking met andere inwoners en de gemeente? Laat het ons weten!

Kijk op www.koggenland.nl/dorpsgesprek voor meer informatie over de mogelijkheden, bestaande doe-teams per dorp en de optie om uw idee aan te melden.

Pagina opties