Pagina opties

Stembureauleden gezocht (21-12-2018)

Op woensdag 20 maart 2019 worden de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen gehouden. Op donderdag 23 mei 2019 wordt het Europees Parlement gekozen. Voor deze verkiezingen zoeken wij stembureauleden.

Wij zoeken flexibele en enthousiaste mensen die op de dag van de verkiezingen 18 jaar of ouder zijn. Daarbij bent u stressbestendig, representatief, behulpzaam en nauwkeurig. U kunt in teamverband werken en bent fysiek in staat om een lange dag te maken.

Wat verwachten we van u op de dag van de verkiezingen?

Stembureauleden werken op de dag van de verkiezing van 07.00 uur tot dat alle stemmen (handmatig) geteld zijn. Soms kan dit tot 24.00 uur duren. U bent samen met de andere stembureauleden verantwoordelijk voor één van de stembureaus in de gemeente. U controleert de stempassen en identiteitsbewijzen van de kiezers, reikt de stembiljetten uit en ziet er op toe dat alles volgens de regels verloopt.

Voorbereiding

Om u goed voor te bereiden bent u verplicht om een instructie te volgen in het gemeentehuis. Daarna wordt u benoemd en ingedeeld op een stembureau.

Wat bieden wij?

Een stembureau heeft vijf leden. U krijgt voldoende tijd om te pauzeren. De gemeente zorgt voor twee maaltijden. U krijgt een vergoeding voor uw werkzaamheden.

Interesse?

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u bellen met Bureau Verkiezingen van de gemeente Koggenland op (0229) 54 84 00. Of stuur een e-mail naar: verkiezingen@koggenland.nl. U kunt zich ook aanmelden via het online aanmeldformulier.

Meld u online aan