Pagina opties

Start verkoop woningen fase 1B plan ‘De Tuinen’ in Ursem (10-04-2019)

Heeft u interesse in de aankoop van een duurzame woning in fase 1B van plan ‘De Tuinen’ in Ursem? Kom dan woensdag 17 april naar de informatieavond voor de start van de verkoop van de acht woningen, type Smartwoningen in dit nieuwbouwproject. Gemeente Koggenland organiseert deze avond samen met ontwikkelaar Timpaan. U bent van harte welkom van 18:00 tot 19:30 uur in Batter aan de Middengouw 13 in Ursem.

Bouwplan De Tuinen

Het bouwplan ‘De Tuinen’ kenmerkt zich door veel aandacht voor groen met aangrenzend een nieuw aan te leggen park. Ook zijn er doorkijkjes naar de oorspronkelijke lintbebouwing en een afwisselende combinatie van woningtypes.

De woningen

De woningen worden niet meer aangesloten op het op aardgasnet en dragen hiermee bij aan een schoner milieu. De prijzen zijn vanaf circa 199.000,- euro vrij op naam (v.o.n.). De rug–aan-rug-woningen zijn zes meter breed en hebben twee verdiepingen. De voorgevel bestaat voor een groot deel uit glas.

Kavels en CPO

Behalve de Smartwoningen is in plan De Tuinen zijn er ook nog 2 vrije kavels beschikbaar en er is ruimte voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Meer informatie over de vrije kavels en CPO op de projectpagina van De Tuinen.