Pagina opties

September = sportmaand (24-07-2019)

Clinic Freerun EDO Gym

Van 20 tot en met 29 september organiseert het NOC*NSF de Nationale Sportweek. Een week lang zetten verenigingen de deuren open, om mensen te enthousiasmeren meer te bewegen. Gemeente Koggenland steunt dit initiatief en doet er een schepje bovenop: de hele maand september is ook dit jaar in Koggenland sportmaand.

Sportieve feestelijke opening  1 september

Zondag 1 september organiseert gemeente Koggenland op het terrein van zwembad Buitenmeere en bij de aangrenzende sportverenigingen de start van de sportmaand. Deze dag staat in het teken van sportieve activiteiten, waar jong en oud gratis aan deel kunnen nemen. Noteert u die datum alvast in uw agenda, u bent van harte welkom.

In samenwerking met een aantal clubs is er een sportief programma voor jong en oud. Om 12.00 uur geeft wethouder Van de Pol het startschot voor twee fietstochten. Een fietstocht voor de fanatieke fietser, 45 kilometer onder leiding van Steven Rooks. En een fietstocht voor de beginnende fietser, 25 kilometer, onder leiding van Vera Koedoder.

Er zijn die middag verschillende clubs die u laten zien dat sporten en bewegen leuk en gezellig is. Zo zijn Tennisvereniging Obdam, Gymvereniging Victor, Aro '88, Handbalvereniging Victoria-O en Dansschool De Streets aanwezig met clinics en demonstraties. Zwembad Buitenmeere biedt ook een spetterende activiteit, dus vergeet uw sportkleding niet mee te nemen als u mee wilt doen! Meer informatie over het programma van die dag en de sportmaand leest u in aankomende edities van Koggennieuws en op deze site.

Meer informatie over het programma van die dag en de sportmaand leest u in aankomende edities van Koggennieuws en hier op de site.

Activiteit aanmelden voor sportmaand

In september kan iedereen gratis kennismaken met uiteenlopende sporten. Samen met sportverenigingen en clubs stelt de gemeente deze zomer een afwisselend programma samen. Wilt u namens uw vereniging een activiteit aanmelden voor de sportmaand? Laat het uiterlijk vrijdag 23 augustus weten via communicatie@koggenland.nl. Geef voor een juiste vermelding de volgende informatie aan:

- naam vereniging

- website en/of facebookaccount vereniging voor doorverwijzing

- dag en tijd van de activiteit

- activiteit

- leeftijdsgroep

- locatie

Wij vermelden uw activiteit dan op de site www.koggenland.nl/sportmaand.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met George Doorgeest via g.doorgeest@koggenland.nl.