Pagina opties

Maak voordelig kennis met het sportaanbod in Koggenland (30-09-2021)

Op 27 september is de gemeente Koggenland gestart met het project JouwSportPas (JSP). Hierbij kunnen kinderen tot 13 jaar voordelig kennismaken met het sportaanbod in de gemeente. Ze hoeven niet direct lid te worden van een club maar kunnen voor een klein bedrag verschillende sporten proberen en zo ervaren welke sport bij hen past.

Sportraad Koggenland heeft in samenwerking met Team Sportservice alle sportaanbieders en - verenigingen uit de gemeente gevraagd om leuke kennismakingslessen te organiseren. Er is dus een groot aanbod. Deelnemers kunnen kiezen uit een of meerdere activiteiten op de website van Noord-Holland Actief. Per activiteit betalen zij een klein bedrag. In de meeste gevallen is dat € 5. De lessen worden gegeven tussen de herfst- en de kerstvakantie.

Aanmelden

Kinderen die het leuk vinden (nieuwe) sporten te ontdekken kunnen zich tot en met 6 oktober inschrijven op www.noordhollandactief.nl. Hierbij geldt: vol is vol.

Meer info?

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Wouter Snoek, buurtsportcoach Koggenland via telefoonnummer (0229) 28 77 06 of mail naar bsc@sportraadkoggenland.nl.