Pagina opties

Informatieavond voormalige schoollocaties Avenhorn (06-10-2021)

Aan het begin van dit schooljaar zijn de basisscholen De Ieveling en De Overhaal verhuisd van Het Veer in Avenhorn naar het nieuwe kindcentrum De Droomgaard. De voormalige locatie aan Het Veer is hierdoor vrijgekomen. De gemeente werkt momenteel aan een stedenbouwkundig plan voor de bouw van woningen op deze locatie.

Om belangstellenden te informeren over deze mogelijke nieuwe invulling nodigt de gemeente hen uit voor een inloopavond. Deze vindt plaats op woensdag 13 oktober, van 19.00 tot 20.30 uur, in het gemeentehuis in De Goorn. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de informatieavond staan er panelen met informatie over de plannen. Bij elk paneel staat een stedenbouwkundige of een medewerker van de gemeente. Deze beantwoordt vragen van de aanwezigen en verzamelt eventuele suggesties. Ook wordt er informatie verstrekt over de planning van de sloop van de bestaande panden. Na de inloopavond wordt de informatie over de plannen op koggenland.nl geplaatst. Vanaf dat moment krijgen mensen tot en met 20 oktober gelegenheid tot het stellen van vragen en het doen van suggesties.