Pagina opties

Heeft u een duurzame woning? Doe mee aan de Duurzame Huizenroute! (20-03-2019)

De Westfriese gemeenten (Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec) organiseren op zaterdag 25 mei de eerste Westfriese Duurzame Huizenroute.

Ervaringen delen over verduurzamen

Tijdens deze dag stellen eigenaren hun woning open om ervaringen te delen met andere inwoners over het verduurzamen van hun woning. Voor de bezoekers wordt er een fiets- en autoroute opgesteld, zodat zij er een gezellige dag uit van kunnen maken en bij meerdere duurzame woningen een kijkje kunnen nemen. Aanmelden als huiseigenaar kan tot en met 8 april.

Wilt u meedoen?


Woont u in West-Friesland, heeft u een duurzame woning en vind u het leuk om uw ervaringen te delen tijdens de Westfriese Duurzame Huizenroute? Wilt u meer weten of graag direct aanmelden? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket. Dat kan telefonisch via (072) 743 39 56 of mail naar info@duurzaambouwloket.nl.

Regionaal initiatief

De Westfriese Duurzame Huizenroute wordt georganiseerd op initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord.