Pagina opties

Groot aantal reacties op enquête Omgevingswet (13-01-2020)

Veel inwoners van Koggenland zijn begaan met de toekomst van de gemeente. Dat blijkt uit het grote aantal reacties op de digitale enquête over de Omgevingswet. Ruim 1900 inwoners reageerden op de enquête. Daarnaast ontving de gemeente respons via gesprekken met inwoners, straatinterviews en bezoeken aan basisschoolklassen.

Omgevingsvisie

Met het invullen van de enquête geven de inwoners van Koggenland hun mening over thema’s als wonen, duurzaamheid, gezondheid en recreatie. De resultaten van de enquête, de gesprekken met inwoners en de straatinterviews worden begin 2020 gepresenteerd aan de gemeenteraad en de inwoners van Koggenland. De raad gebruikt de resultaten bij het vaststellen van de omgevingsvisie.

Winnaars cadeaubonnen

De gemeente is blij met de vele reacties. De reacties vormen waardevolle input voor de gemeente en tonen bovendien een grote betrokkenheid van inwoners bij de toekomst van Koggenland. Als beloning voor hun participatie maakten deelnemers kans op één van de honderd bonnen ter waarde van € 30,-. Burgemeester Franx lootte persoonlijk de winnaars van de jongerenenquête. Alle 100 gelukkige winnaars hebben vrijdag 10 januari bericht op het door hen aangegeven e-mailadres.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Omgevingswet op www.koggenland.nl/omgevingswet.