Pagina opties

Gezocht Koggenlands lid cliëntenraad WerkSaam Westfriesland (27-03-2019)

De cliëntenraad zet zich actief in voor de belangen van ruim 3000 cliënten en medewerkers van de sociale werkvoorziening.

WerkSaam Westfriesland

WerkSaam Westfriesland begeleidt inwoners van West-Friesland naar werk. Het liefst naar regulier of beschut werk. Als dit niet haalbaar is zorgt WerkSaam voor een (aanvullende) uitkering. Daarnaast is WerkSaam werkgever voor medewerkers van de sociale werkvoorziening.

De cliëntenraad

De cliëntenraad zet zich actief in voor de belangen van al deze mensen. Zij zijn een onafhankelijk adviesorgaan. De cliëntenraard adviseert het Bestuur van WerkSaam op het gebied van beleid van de Participatiewet.

Gezocht: lid cliëntenraad uit Koggenland

De raad bestaat uit 13 leden afkomstig uit de 7 Westfriese gemeenten. Voor gemeente Koggenland zoekt de cliëntenraad een nieuw lid uit gemeente Koggenland. Heeft u of uw naaste te maken met WerkSaam Westfriesland? Spreekt lidmaatschap van de cliëntenraad u aan? Dan nodigen zij u van harte uit om te reageren.

Reageren

U kunt uw reactie met motivatie mailen naar Paulien Tichelaar: Paulien.Tichelaar@Werksaamwf.nl. Per post toesturen kan ook via: postbus 566, 1620 AN Hoorn.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van WerkSaam Westfriesland. Of neem contact op met Henk Verreijen, voorzitter. Hij is bereikbaar via (06) 10 81 58 37