Pagina opties

Extraatje voor minima (08-10-2020)

Het Koggenfonds biedt minima een extraatje in de dure decembermaand. Ieder huishouden dat voldoet aan de voorwaarden komt in aanmerking voor een VVV-kaart van 100 of 200 euro.

Huishoudens die een periodiek bijzondere bijstand van het Zorgteam ontvangen én voldoen aan de voorwaarden, krijgen automatisch een brief toegestuurd, waarin staat dat de VVV-kaart wordt toegekend. Hetzelfde geldt voor huishoudens die periodiek een uitkering van WerkSaam Westfriesland ontvangen en daarnaast voldoen aan de voorwaarden.

Aanvragen

Minima die niet geregistreerd zijn bij het Zorgteam of WerkSaam Westfriesland kunnen het extraatje van het Koggenfonds aanvragen bij het Zorgteam. Dat kan telefonisch of via de website. Het volledig ingevulde aanvraagformulier en de daarbij behorende bewijsstukken moeten vóór 1 december 2020 worden verstuurd naar het Zorgteam. Dat kan door te mailen naar zorgteam@koggenland.nl of per post naar Zorgteam Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn.

Voorwaarden

De voorwaarden vindt u hier. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Zorgteam via zorgteam@koggenland.nl of (0229) 54 83 70.