Pagina opties

Herinrichting Noorddijkerweg Ursem

overzichtsfoto Noorddijkerweg UrsumDe gemeente start aan het einde van 2021 met het onderhoud en herinrichten van de Noorddijkerweg in Ursem. We hebben hiervoor subsidie ontvangen van de Provincie Noord-Holland. 

Wat gaat er gebeuren?

We zorgen dat het veiliger wordt voor alle verkeersdeelnemers, er komen meer bomen en groen, we passen de straatverlichting aan en vernieuwen de rijweg, stoep, parkeervakken en inritten. Ook breiden wij de parkeerplaatsen uit met 3 plaatsen.

Uw mening telt

Wij hebben een inrichtingsplan (voorstel) gemaakt. Omwonenden aan de Noorddijkerweg zijn uitgenodigd om hun mening met ons te delen. Dat was mogelijk tot en met 5 juli 2021. Aan de hand van uw reactie kan de tekening mogelijk aangepast worden.

Inrichtingsplan

icon

We hebben een voorlopig inrichtingsplan gemaakt. De definitieve tekening vindt u vanaf 31 augustus op deze webpagina.

Bekijk het inrichtingsplan

Planning

icon

De werkzaamheden gaan eind 2021 van start. Omwonenden sturen wij een brief met de planning.

Uw mening telt

icon

Tot en met maandag 5 juli 2021 was het mogelijk om te reageren op ons inrichtingsvoorstel. Heel hartelijk dank voor al uw reacties. Het definitieve inrichtingsplan is op 31 augustus 2021 klaar.

Bekijk de reacties

Meer informatie

icon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Dolfing (afdeling Wonen & Ondernemen) via telefoonnummer (0229) 54 84 20 of via e-mail i.dolfing@koggenland.nl.