Pagina opties

Een open gesprek over eenzaamheid

Eenzaamheid is een groot en welbekend begrip, maar hoe ziet het er in de praktijk uit en hoe hebben anderen het beleefd? Misschien ervaart u zelf weleens eenzaamheidsgevoelens of kent u iemand die dit ervaart.

Bij deze online bijeenkomst op dinsdag 5 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur staat een gesprek over eenzaamheid centraal. Ervaringsdeskundige gastsprekers vertellen tijdens deze bijeenkomst over hun ervaringen met eenzaamheid, maar ook over hun herstel. Er is ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen van iedereen die deelneemt aan deze themabijeenkomst.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door De Hoofdzaak. Dit is dé regionale cliënten belangenorganisatie door en voor mensen met een psychische kwetsbaarheid in de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland.

Aanmelden

Meedoen aan deze online bijeenkomst kan ook anoniem (zonder video en naam). U kunt zich tot 15 minuten voor aanvang aanmelden via deze site: https://rcodehoofdzaak.org/2021/09/07/online-themabijeenkomst-over-eenzaamheid-2/