Bekendmakingen

De gemeente neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Ook nieuwe en aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. Al deze besluiten moeten we officieel bekendmaken, dit doen we digitaal. Wij publiceren deze op www.officielebekendmakingen.nl en via Koggennieuws.

Officiële bekendmakingen online inzien

Berichten over uw wijk of buurt zijn online te vinden. Via de e-mailservice of app van ‘over uw buurt’ blijft u continue op de hoogte van alles wat er speelt in uw omgeving. Dat is wel zo prettig en veilig wonen.

Overheid.nl Over uw buurt - Zó weet je er vanAbonneer u op e-mailservice bekendmakingen

Wilt u de bekendmakingen over uw buurt of wijk in uw mailbox ontvangen, abonneer u dan via de website www.overuwbuurt.overheid.nl op de e-mailservice. U kunt daarbij aangeven van welke bekendmakingen (bijvoorbeeld 'binnen een straal van', maar ook welk soort bekendmaking) u een attendering wilt ontvangen.

Download de Over uw buurt app

Via de 'Over uw buurt' app kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor iPhone, iPad en Android-devices en Windows. Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl en download de app.

Zelf naar bekendmakingen zoeken

Op www.overuwbuurt.overheid.nl kunt u ook zelf zoeken in de bekendmakingen. Dit kan aan de hand van een postcode en straal of via de kaart. Wilt u een totaaloverzicht van onze lopende procedures? Kijk dan in het totaaloverzicht van onze digitale bekendmakingen.

Pagina opties