Op donderdag 19 oktober vindt de veertiende editie van de Westfriese Beursvloer plaats. De Westfriese Beursvloer is een ontmoetingsplek voor non-profitorganisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit Westfriesland. Tijdens het evenement, dat dit jaar plaatsvindt in De Dres in Nibbixwoud, kunnen de bedrijven en organisaties een uur lang actief handelen, met gesloten portemonnee.

Veel non-profitorganisaties hebben vragen, waarvoor binnen de eigen organisatie de expertise, materialen of mankracht ontbreken. Bedrijven kunnen deze organisaties ondersteunen, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een nieuw logo, het regelen van een locatie voor een vrijwilligersevenement, of met juridisch advies. De organisatie levert vervolgens een mooie maatschappelijke tegenprestatie. Hier komt dus geen geld aan te pas. In de afgelopen dertien edities van de Westfriese Beursvloer zijn er zo’n 1700 matches gesloten.

Aanmelden

Aanmelden voor de Westfriese Beursvloer kan via www.westfriesebeursvloer.nl. Neem voor meer informatie contact op met Brigitta Posch via beursvloer@vrijwilligerspunt.com of (0229) 21 64 99. Deelnemers die vooraf mailen naar Marylo Verhagen, via m.verhagen@koggenland.nl, ontvangen tijdens het evenement een Koggenlands deelnamepakket.

De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland en de Westfriese Uitdaging. Vrijwilligerspunt Westfriesland werkt onder meer in opdracht van de gemeente Koggenland.